Benefit Shop

Benefit Shop

Heeft u soms ook het idee, dat uw arbeidsvoorwaardenpakket veel te ingewikkeld is geworden? Of bent u bezig met een fusie of overname? Steeds meer organisaties besluiten hun arbeidsvoorwaarden ingrijpend te vereenvoudigen. Het Benefit Shop concept van Quintop is de ideale oplossing: minder regels, grote keuzevrijheid met een individueel keuzebudget voor uw medewerkers en tevredenheid bij alle partijen.

De Benefit Shop is innovatief en eenvoudig

Met het innovatieve concept van de Benefit Shop vermindert u het aantal regels aanzienlijk en geeft u uw medewerkers alleen nog tijd en geld als tegenprestatie voor hun arbeid. Met een individueel keuzebudget schaffen uw medewerkers de bij hen passende arbeidsvoorwaarden aan in de shop. Vereenvoudiging van de HR processen, kostenreductie en toegenomen medewerkertevredenheid zijn voor u de prettige consequentie.

Onze Benefit Shop activiteiten bestaan onder andere uit:

Quintop helpt u bij het bespreken van de Benefit Shop in de CAO onderhandelingen of in het overleg met uw OR;

  • Samen met u transformeren we kostenneutraal het arbeidsvoorwaardenpakket;
  • De Quintop consultants adviseren over het individuele keuzebudget voor uw medewerkers en bouwen de winkel;
  • Quintop ondersteunt u bij het vereenvoudigen van uw bestaande HR administratie en het verminderen van uw kosten;
  • Wij helpen u de belastingvoordelen met de fiscus te regelen.

Ervaring met Benefit Shops

De consultants van Quintop hebben ruime ervaring met het implementeren van arbeidsvoorwaarden keuzesystemen en Benefit Shops. Het is een geweldig concept als u bij fusie of overname arbeidsvoorwaarden moet harmoniseren. Bovendien is de Benefit Shop een beproefde methode bij CAO vernieuwing.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u eventuele andere mogelijkheden bespreken, dan kunt u voor een vrijblijvend gesprek contact opnemen via 030-6704605 of het contactformulier.