Business Intelligence

Snelle, veilige en juiste stuurinformatie

Een goed ontworpen Datawarehouse

is de basis voor succesvol ondernemerschap. Een Datawarehouse maakt het mogelijk om op een snelle, veilige en juiste wijze gegevens te verzamelen. Gegevens die uniform zijn en geanalyseerd en omgevormd kunnen worden tot belangrijke stuurinformatie voor het management (Business Intelligence). Informatie die voor een organisatie van wezenlijk belang is en de organisatie in staat stelt om continu te verbeteren.

Ook voor uw HR-afdeling is het van belang strategisch inzicht te hebben in de juiste ken- en stuurgetallen (zogenaamde KPI’s). Zo kunnen rapportages op bijvoorbeeld het gebied van performance management, talent management, beloning en fte-reporting op een effectieve en efficiënte wijze verkregen worden.

Quintop helpt u graag bij het opzetten van uw (HR)Datawarehouse en de inrichting van uw Business Intelligence omgeving. Onze consultants weten in iedere situatie op welke wijze data het beste ontsloten kunnen worden en in welke structuur deze opgeslagen moeten worden. Zij kunnen u adviseren over nieuwe oplossingen maar ook over de aanpassing van een bestaand Datawarehouse. Daarnaast kan Quintop u ook van dienst zijn bij de implementatie en het beheer van uw Datawarehouse en Business Intelligence omgeving.

Meer informatie

Wilt u uw management rapportages op een hoger plan krijgen, neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op via 030-6704605 of het contactformulier.