Digital HR Transformation

Laat ons helpen uw digitale HR strategie te realiseren, de selectie van de best passende technologie te begeleiden en tegelijkertijd uw HR processen te optimaliseren

Digital HR Transformation

Nieuwe digitale oplossingen zie je overal terug en veranderen onze manier van leven, denken en werken. Organisaties moeten zich daardoor steeds sneller aanpassen om succesvol te blijven. De mate van succes hangt af van de kwaliteit, flexibiliteit en inzet van mensen. Voor HR is dit een enorme uitdaging.

Gelukkig is er technologie beschikbaar die HR op een goede manier kan ondersteunen om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Er zijn HR informatiesystemen (HRIS) voor operationele HR processen en talentmanagement processen, maar er zijn ook geïntegreerde end-to-end Human Capital Management (HCM) systemen. Er kan gekozen worden voor een oplossing op de eigen bedrijfssystemen, maar ook cloud oplossingen bieden veel mogelijkheden. Mobiele technologie kan benut worden voor selfservice voor medewerkers en management (ESS en MSS), maar ook om de verbinding tussen medewerker en organisatie te versterken. Al deze nieuwe technologieën kunnen een heel positief effect hebben op HR en de organisatie. De uitdaging is om de juiste keuzes hierin te maken en om technologie op een juiste manier te benutten.

Quintop Digital HR Transformation ontwikkelt samen met haar klant de digitale HR strategie, optimaliseert HR processen, begeleidt HR technologie selectie & implementatie en zorgt voor project & change management. Onze kracht ligt hierbij in het denken vanuit de klant en de onafhankelijke pragmatische ondersteuning die we bieden bij het gehele Digital HR Transformation traject. Van strategievorming tot en met implementatie van oplossingen kruipen wij in de huid van de klant en zijn daarbij systeem en leverancier onafhankelijk. Het gaat er bij Quintop niet om dat nieuwe HR systemen worden aangeschaft, maar dat de gewenste HR organisatie wordt gecreëerd die optimaal wordt ondersteund door passende technologie waarbij het volle potentieel van deze technologie wordt benut.

Meer informatie

Kijk op onze speciale site Quintop Digital HR Transformation voor het totaal overzicht van ons aanbod!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u eventuele andere mogelijkheden bespreken, dan kunt u voor een vrijblijvend gesprek contact opnemen via 030-6704605 of het contactformulier.