Salarissystemen

Een betrouwbaar en modern salarissysteem

Een betrouwbaar en modern salarissysteem van levensbelang voor uw organisatie

Als werkgever dient u zorg te dragen voor een tijdige en correcte betaling aan uw medewerkers. Hierbij moet in het bijzonder rekening gehouden worden met de arbeidsrechtelijke en fiscale wet- en regelgeving.

Quintop heeft ruime ervaring in de selectie, migratie en implementatie van salarissystemen bij bedrijven en overheidsorganisaties. Wij helpen u graag uw salarissysteem optimaal en efficiënt te automatiseren. Onze payrollconsultants zijn experts in wet- en regelgeving en hebben een grondige kennis van alle gangbare payrollsoftware op de markt. Zij zijn in staat u een onafhankelijk advies te geven over de oplossing die het best past bij uw behoeften, uw organisatie en uw doelstellingen.

Onze activiteiten op het gebied van salarissystemen bestaan onder andere uit:

  • Pakketselectie: de selectie van een nieuw pakket op basis van de vereiste functionaliteiten en juiste specificaties;
  • Systeemintegratie: het koppelen van bestaande software- en hardwaresystemen aan een nieuw salarissysteem;
  • Projectmanagement: automatisering van salarissystemen vergt een specifiek projectbeheer en Quintop kan u hierin ondersteunen. Wij kunnen u begeleiden bij de implementatie of kunnen de implementatie zelf voor u uitvoeren.

Meer informatie

Overweegt u de invoering van een (nieuw) geautomatiseerd salarissysteem, dan is het ook mogelijk om door Quintop een Quickscan uit te laten voeren. Dit betekent een snelle en volledige doorlichting van uw salarisverwerking, waarbij we de knelpunten blootleggen en aangeven waar verbetering mogelijk hetzij noodzakelijk is.

Heeft u nog meer vragen met betrekking tot de automatisering van uw salarissysteem of heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies, dan kunt u contact met ons opnemen via 030-6704605 of het contactformulier.