Project Management

Ervaren (HR) Project Managers en PMO'ers

De ervaring leert dat de projectopzet (governance) en vervolgens het secuur bijhouden van risico’s, acties, voortgang, veranderingen in de scope en test cases cruciaal is voor de slagingskansen van een project. Project Management is een vak apart en onze Project Managers en Project Management Officers (PMO’s) kunnen u daarbij helpen.

Quintop heeft ruime ervaring op het gebied van Project Management en heeft over de jaren haar aanpak geperfectioneerd. Onze PMO’s zijn bijvoorbeeld de ideale rechterhand van een Project Manager en ondersteunen het projectteam. Ze hebben gedegen kennis van projectmanagementtechnieken en hebben ervaring met Scrum en Lean. Onze mensen zijn integer, gepassioneerd, resultaatgericht, proactief en beschikken over veel verantwoordelijkheidsgevoel.

Quintop heeft (complexe) projecten en programma’s ondersteund in diverse marktsectoren, zowel nationaal als internationaal. Per project of programma wordt de juiste methode bepaald en op maat toegepast zodat die precies aansluit op uw organisatie.

Bent u op zoek naar een betrokken & ervaren Project manager of PMO’er of wilt u eventuele andere mogelijkheden bespreken, dan kunt u voor een vrijblijvend gesprek contact opnemen via 030-6704605 of het contactformulier.