Reorganisatie begeleiding

Snelle en zorgvuldige reorganisatie gegarandeerd

Quintop heeft een ruime ervaring op het gebied van reorganisaties. Wij geven op maat gesneden onafhankelijk advies aan ondernemingen met betrekking tot zowel grote als kleinere reorganisaties. Daarbij begeleiden wij u als werkgever vanaf de start van de reorganisatie tot aan de daadwerkelijke uitvoering daarvan.

Met Quintop verloopt uw reorganisatie:

Snel: door middel van een beperkt aantal resources ter ondersteuning van uw eigen transitieteam en met behulp van onze tools, zoals de Reorganizer, Resourcing Tool en Retentie Scanner, aangepast aan uw specifieke bedrijfscontext.

Zorgvuldig: door middel van een toetsbaar selectieproces, met aandacht voor communicatie met leidinggevenden, medewerkers, OR en vakbonden.

Zorgeloos: op basis van een helder stappenplan, dat vooraf inzicht geeft in kosten en tijdslijnen, voldoet aan wet- en regelgeving en leidt tot continue beschikbaarheid van actuele management informatie.

Onze reorganisatie activiteiten bestaan onder andere uit:

  • het opstellen van een reorganisatieplan
  • begeleiden van het adviestraject met de ondernemingsraad
  • de melding collectief ontslag en het overleg met de vakbond(en)
  • de onderhandeling en het opstellen van een sociaal plan
  • de begeleiding van een zorgvuldige beëindiging van het dienstverband

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten of wilt u andere mogelijkheden bespreken, dan kunt u voor een vrijblijvend gesprek contact opnemen via 030-6704605 of via het contactformulier.