HR van de toekomst

Uw HR functie geoptimaliseerd

Herkent u zichzelf in de volgende vragen?

  • Wat is de toegevoegde waarde van mijn HR organisatie?
  • Hoe effectief werkt mijn HR organisatie op dit moment?
  • Hoe kan ik de impact van mijn HR organisatie vergroten?

Wilt u een gedegen inzicht in de wijze waarop uw HR functie op dit moment functioneert? En wilt u een significante prestatieverbetering van uw HR functie realiseren? Dan is Quintop hiervoor de aangewezen partner. Quintop helpt u de verwachtingen van uw interne klanten te overtreffen.

NIEUW | HR EXCELLENCE SCAN

 Uw HR dienstverlening getoetst en in 1 oogopslag zichtbaar waar uw HR organisatie zich nog moet ontwikkelen. Bel ons voor meer informatie   (030) 670 46 05

Aan de moderne HR functie worden in toenemende mate hoge eisen gesteld. Hierdoor is het van groot belang dat uw HR functie op een volwassen manier opereert en aansluit op de strategie en verwachtingen van de organisatie. Quintop biedt de juiste instrumenten en begeleiding om dit te onderzoeken en te optimaliseren.

Quintop heeft ruime ervaring op het gebied van HR optimalisatie en kan u van dienst zijn bij het verbeteren van uw HR functie in de volle breedte. Hiermee worden niet alleen de HR organisatie en HR strategie & operations bedoeld, maar ook de rol van het lijnmanagement bij de uitvoering van HR.

  • HR organisatie: wij lichten graag, op basis van het Quintop HR maturity model™ en ‘Agile in HR’ uw hele HR organisatie door: de Quintop HR Excellence scan. U krijgt hiermee inzicht in de huidige en gewenste HR volwassenheid, de actuele knelpunten en een concreet verbeterplan, dat we graag samen met u implementeren.
  • HR strategie & operations: we begeleiden u graag bij uw HR strategievorming, de vertaling van deze strategie en de implementatie van uw operationele keuzes.
  • Ontwikkeling van lijnmanagement: voor de uitvoering van uw HR beleid is de kwaliteit van uw lijnmanagement van essentieel belang. Quintop HR Development biedt hiervoor begeleiding op maat.

De werkwijze van Quintop kenmerkt zich door een pragmatische en integrale aanpak. Hiermee helpen we u bij het daadwerkelijk realiseren van concrete impact.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u eventuele andere mogelijkheden bespreken, dan kunt u voor een vrijblijvend gesprek contact opnemen via 030-6704605 of het contactformulier.