Quintoppers aan het woord

Quintoppers aan het woord

Ilse – Senior Consultant

” Quintop is een ambitieuze en open organisatie die gelooft in haar medewerkers. De lat ligt hoog, maar bij goede resultaten krijg je ook waardering. Er wordt verwacht dat je zaken zelf oppakt, een bepaalde mate van ondernemerschap moet je hier dus zeker laten zien. Ook het contact met collega’s is erg belangrijk.We zijn een hechte groep waar je je snel thuis voelt. Er wordt hard gewerkt maar we hebben ook veel plezier met elkaar. We proberen het beste in elkaar naar boven te halen door bijvoorbeeld de maandelijkse ‘Quintsessies’ waarin wij kennis en ervaring delen. Onze opdrachtgevers zijn interessante en vooraanstaande bedrijven, de opdrachten divers en uitdagend. Om als ‘Quintopper’ een goed resultaat neer te zetten bij onze opdrachtgevers geeft mij steeds weer een heel goed gevoel.”

Mireille – Specialist Projectmanagement

“Quintop is een informele, maar zeer professionele organisatie. Passie staat hoog bij ons in het vaandel. Elke opdracht zien wij als topsport, waarin we ons voor meer dan 100 procent geven en de verwachtingen van klant continu proberen te overtreffen. Ondanks dat je niet veel op het Quintop kantoor aanwezig bent, is het wel een zeer prettige thuisbasis. Daarnaast werk je met leuke collega’s die je altijd om raad kunt vragen.”

Madelon – Senior Consultant

“Werken bij Quintop vertegenwoordigt voor mij ‘the best of both worlds’.  Quintop is een relatief kleine en zeer persoonlijke organisatie, waardoor mijn bijdrage aan het resultaat direct zichtbaar is en ik het gevoel heb dat ik echt invloed heb. Ik vind het fijn om lid te zijn van een team van gedreven en professionele collega’s, die een prettige onderlinge sfeer hoog in het vaandel hebben. Daarbij biedt Quintop mij de mogelijkheid om bij diverse, aansprekende organisaties projecten te leiden of uit te voeren. Hierbij staat voor mij het behalen van goede resultaten en een warme relatie met de klant centraal.”

Boudewijn – Medior Consultant

“Quintop is vanaf dag één als een zeer professionele organisatie op mij overgekomen. De projecten zijn uitdagend en worden met veel passie en professionaliteit uitgevoerd. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de interne begeleiding. Bovendien is de onderlinge sfeer erg goed zonder dat dit ten koste gaat van de professionaliteit van de medewerkers.”