Vacature Consultant Digital HR Transformation

Vacature Consultant Digital HR Transformation

Consultant Digital HR Transformation

Voor onze dienstverlening Digital HR Transformation zijn we op zoek naar een gedreven consultant met kennis en ervaring op het gebied van actuele HR technologie.

Functiebeschrijving

Quintop Digital HR Transformation ontwikkelt samen met haar klant de digitale HR strategie, optimaliseert HR processen, begeleidt HR technologie selectie & implementatie en zorgt voor project & change management. Onze kracht ligt hierbij in het denken vanuit de klant en de onafhankelijke pragmatische ondersteuning die we bieden bij het gehele Digital HR Transformation traject. Van strategievorming tot en met implementatie van oplossingen kruipen wij in de huid van de klant en zijn daarbij systeem en leverancier onafhankelijk.

Als consultant Digital HR Transformation, fungeer je als onafhankelijk adviseur op het gebied van Digital HR Transformation bij verschillende opdrachtgevers. Je analyseert en adviseert in het gehele Digital Transformation traject, van strategievorming tot implementatie. Je stuurt zelfstandig projecten aan en je laat je kennis en kunde zien op het gebied van digital HR, waaronder HR cloud solutions, en project management.

In deze snel groeiende markt krijg je de kans om je kennis en ervaring optimaal in te zetten. Je vindt het leuk om mee te denken en te werken aan de verdere uitbreiding van onze Digital HR Transformation dienstverlening.

De Consultant Digital HR Transformation die wij zoeken:

  • Heeft een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Heeft 4-8 jaar relevante werkervaring als consultant en/of projectmanager
  • Beschikt over actuele kennis van HR thema’s en HR trends en weet die te vertalen naar concrete HR oplossingen
  • Beschikt over brede kennis van HR technologie en de laatste trends op dit gebied
  • Heeft ervaring met HR Cloud implementaties (zoals Workday, Oracle en Successfactors)
  • Levert topkwaliteit en zorgt voor lange termijn relaties
  • Is gepassioneerd, pragmatisch en resultaatgericht
  • Is communicatief vaardig, sociaal en een teamplayer
  • Is ondernemend, heeft commercieel inzicht en inlevingsvermogen
  • Is vloeiend in Nederlands en Engels

Over Quintop

Quintop Management Consultants is een informele, maar ook ambitieuze en professionele organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. We denken altijd mee in het belang van de klant en / of de organisatie. Uiteraard kun je van ons innovatieve projecten en interessante opdrachtgevers verwachten en goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staat plezier in het werk hoog in het vaandel.

In onze beleving staat passie voor bezieling, hartstocht en inleving. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door deze drijfveren. Wij luisteren, vragen door, bieden oplossingen aan en creëren draagvlak bij onze klanten.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende rol? Stuur je CV en motivatie naar info@quintop.nl.