Werkwijze

Professional in reorganisatievraagstukken

Quintop heeft sinds 1997 haar sporen verdiend als professionele partner voor reorganisatievraagstukken. Deze reorganisaties waren gericht op het klantgerichter, effectiever, dynamischer en kwaliteitsbewuster maken van organisaties. Het doel is daarbij altijd om samen met de klant tot de best passende oplossing te komen.

De aanpak van Quintop

Onze aanpak kenmerkt zich door de focus op zowel de harde kant als op de zachte kant van de verandering. Quintoppers hebben ruime ervaring in het herstructureren van organisatieprocessen ten gunste van het bedrijfsresultaat. Dit doen zij door samen met u een passend ontwerp van uw organisatiestructuur, systemen en processen te maken.

Tevens is er bij Quintop oog voor uw mensen. Een verandering betekent immers onzekerheid voor uw medewerkers terwijl zij deze verandering ‘moeten’ dragen. Leren en inpassen zijn dan ook vaste onderdelen van onze implementatieaanpak.

Quintop kan u helpen uw reorganisatie versneld, zorgvuldig en zorgenloos te laten verlopen omdat wij beschikken over standaard tools en modeldocumenten (Q-Reorganiser) die het hele reorganisatie proces ondersteunen.

Project en Interim Management

Om veranderingen adequaat binnen uw organisatie door te kunnen voeren, beschikt Quintop over zeer professionele en gepassioneerde project- en interim managers.

Lees meer over onze dienstverlening per vakgebied en kies een onderwerp in het menu.