Change Management

Change Management bij reorganisaties

Reorganisaties zijn lang niet altijd ingegeven door alleen maar kostenreductie. Het verbeteren van de organisatie op terreinen als kwaliteit, klanttevredenheid, werknemertevredenheid en effectiviteit spelen vaak ook een belangrijke rol. Verbeteren heeft meestal met veranderen te maken, mensen, processen, teams en ook systemen moeten veranderen om verbeteringen te realiseren. Change Management is een onderdeel van project management waarbij de nadruk ligt op de zachte kant van de verandering.

Integrale aanpak van Change Management

Quintop is als specialist in reorganisaties als geen ander thuis in het vakgebied Change Management. Niet alleen op strategisch niveau, maar ook als het gaat om cultuur, structuur, gedrag of inhoudelijke verandering. Quintop streeft naar een integrale en multidisciplinaire aanpak van Change Management. Deze vorm van Change Management heeft bij vele opdrachtgevers tot uitstekende resultaten geleid.

Elke situatie is uniek

Er bestaan verschillende theorieën en visies over Change Management. Quintop kiest niet standaard voor één model, maar zoekt samen met u naar de juiste aanpak voor uw specifieke situatie en doelstellingen. Change Management bij Quintop is maatwerk. Voor het beste resultaat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!