Projectmanagement

Betrokken Project Management

Een project betekent meestal verandering. En verandering brengt onzekerheid met zich mee of zorgt vaak voor weerstand bij medewerkers. Daarnaast komt het voor dat een projectresultaat niet altijd beantwoordt aan de verwachting van de organisatie. Project management is daarom een vak apart.

Betrokken project managers

De ervaren projectmanagers van Quintop onderscheiden zich doordat zij ervoor zorgen dat de betrokkenheid van uw organisatie bij elk project gewaarborgd wordt en doordat zij nauwkeurig de verwachtingen van uw organisatie managen. Hierdoor worden onaangename verrassingen voorkomen. Project management betekent voor de Quintop consultants ook zelf betrokken zijn.

Onder de bezielende leiding van onze projectmanagers, werken wij samen met u naar succesvolle en geaccepteerde projecten toe. Quintop projectmanagers beschikken over de meest recente theoretische kennis van implementatietheorieën en veranderingsmanagement. Tegelijkertijd weten zij deze kennis te vertalen in een pragmatische aanpak.

Project management binnen budget

Quintop projectmanagers stellen zich altijd ten doel om uw projecten succesvol af te ronden. Dit betekent dat het project niet alleen geaccepteerd wordt binnen uw organisatie maar ook binnen gestelde termijn en budget wordt voltooid. Het resultaat is een lange lijst met tevreden klanten. Overtuig uzelf en neem contact op voor een kennismaking.