Projectmanagement

HR Expertise, maar vooral ook ervaren projectmanagers

Veel van onze inzet is projectmatig van aard en een project in uw organisatie betekent ook verandering. En verandering brengt onzekerheid met zich mee of zorgt vaak voor weerstand bij medewerkers. Daarnaast komt het voor dat een projectresultaat niet altijd beantwoordt aan de verwachting van de organisatie. Project management (al dan niet op Agile wijze uitgevoerd) is daarom een vak apart.

De ervaren consultants en projectmanagers van Quintop onderscheiden zich doordat zij ervoor zorgen dat de betrokkenheid van uw organisatie bij elk project gewaarborgd wordt en doordat zij nauwkeurig de verwachtingen van uw organisatie managen. Hierdoor worden onaangename verrassingen voorkomen. Dit betekent voor de Quintop consultants ook dat zij altijd zelf betrokken zijn.

Onder de bezielende leiding van onze mensen of in nauwe samenwerking, werken wij met u naar succesvolle en geaccepteerde projecten toe. Quintop projectmanagers beschikken over de meest recente theoretische kennis van implementatietheorieën en verandermanagement. Tegelijkertijd weten zij deze kennis te vertalen in een pragmatische aanpak.

Quintop projectmanagers stellen zich altijd ten doel om uw projecten succesvol af te ronden. Dit betekent dat het project niet alleen geaccepteerd wordt binnen uw organisatie maar ook binnen gestelde termijn en budget wordt voltooid. Het resultaat is een lange lijst met tevreden klanten. Overtuig uzelf en neem contact op voor een kennismaking.