Ervaren Agile Consultant

Werken bij Quintop betekent werken in een dynamische omgeving, waarin je continu uitgedaagd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Je werkt met uiterst talentvolle collega’s samen, die graag hun kennis met je delen. Bovendien voer je verschillende interessante opdrachten uit bij onze opdrachtgevers.

Met wat voor uitdagende klussen ga jij je bezighouden?

Als Agile Consultant help je de ene dag een team naar een volledige Agile transformatie, de andere dag geef je workshops. Je bent actief als coach en trainer, en past verschillende technieken toe zodat onze opdrachtgevers sneller en beter kunnen inspelen op de ontwikkelingen in hun markt. Je start scrumteams op, traint Product Owners en Scrum Masters in hun rol en begeleidt teamleden in het veranderingsproces. Van strategievorming tot implementatie draag jij bij aan het succes van de klant en lever jij topkwaliteit.

Een informele, ambitieuze en professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief

Wat verwachten wij van jou?

Onze mensen zijn stuk voor stuk verschillend, maar hebben allen een passie voor het adviesvak. Dit zijn zaken die wij belangrijk vinden en ook zoeken in versterking van ons team. Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je hebt een passie voor het coachen en trainen van individuen en teams;
  • Je beschikt over een groot inlevingsvermogen, bent een teamplayer en vindt integriteit vanzelfsprekend;
  • De agile filosofie en methodieken doorleef je;
  • Je houdt van afwisseling en voelt je thuis in een dynamische omgeving;
  • Naast agile werken heb je kennis van HR processen, projectmanagement en organisatieveranderingen;
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar praktische ervaring met Agile Transformaties;
  • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Zowel mondeling als schriftelijk heb je een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je draagt zorg voor lange termijn relaties en beschikt dan ook over een relevant netwerk;
  • Je gaat pragmatisch en resultaatgericht te werk, je bent gedreven en als je werk aflevert is dit van topkwaliteit.

Wat bieden wij?

Je kunt van ons innovatieve projecten verwachten, vaak in de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook in de publieke sector. Wij bieden een informele, ambitieuze en professionele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Bij Quintop denken wij altijd aan het belang van de klant en/of de organisatie. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat onze mensen plezier ervaren in het werk. Uiteraard kun je van ons goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Interesse?

Is jouw interesse gewekt en denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team? Mail je CV dan naar vacature@quintop.nl. Heb je nog vragen over de vacature, Neem dan contact op met Marlis Krooshof 0683537542. Wie weet sta jij binnenkort wel tussen onze Quintoppers.

Onze Quintoppers