Consultant Digital HR Transformation

Met wat voor uitdagende klussen ga jij je bezighouden?

Quintop ontwikkelt samen met haar klanten de digitale HR strategie, optimaliseert HR processen, begeleidt HR technologie selectie & implementatie en zorgt voor project & change management. Onze kracht ligt hierbij in het denken vanuit de klant en de onafhankelijke pragmatische ondersteuning die we bieden tijdens het gehele Digital HR Transformation traject.

Als Consultant Digital HR Transformation, treed je als onafhankelijk adviseur op en ben je betrokken vanaf de strategievorming tot en met de implementatie. Je stuurt zelfstandig projecten aan en je laat je kennis en kunde zien op het gebied van Digital HR. In deze snel groeiende markt krijg je de kans om je kennis en ervaring optimaal in te zetten en mee te werken aan de verdere uitbreiding van onze Digital HR Transformation dienstverlening.

Wat bieden wij?

Je kunt van ons innovatieve (inter)nationale projecten verwachten, vaak in de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook in de publieke sector. Wij bieden een informele, ambitieuze en professionele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Bij Quintop denken wij altijd aan het belang van de klant en/of de organisatie. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat onze mensen plezier ervaren in het werk. Uiteraard kun je van ons goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Functie eisen

Onze mensen zijn stuk voor stuk verschillend, maar hebben allen een passie voor het adviesvak. Dit zijn zaken die wij belangrijk vinden en ook zoeken in versterking van ons team. Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je beschikt over actuele kennis van HR thema’s en HR trends en weet die te vertalen naar concrete HR oplossingen;
  • Je beschikt over brede kennis van HR technologie en de laatste trends op dit gebied;
  • Je hebt ervaring met HR Cloud implementaties (zoals Workday, Oracle en Successfactors);
  • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Je hebt minimaal 3-7 jaar relevante werkervaring als consultant en/of projectmanager;
  • Zowel mondeling als schriftelijk heb je een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je beschikt over een groot inlevingsvermogen, bent een teamplayer en vindt integriteit vanzelfsprekend;
  • Je draagt zorg voor lange termijn relaties en beschikt dan ook over een relevant netwerk;
  • Je gaat pragmatisch en resultaatgericht te werk, je bent gedreven en als je werk aflevert is dit van topkwaliteit.

Geïnteresseerd?

Is jouw interesse gewekt en denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team? Neem dan contact op met Sylvie via 0682782916 of mail naar vacature@quintop.nl. En wie weet sta jij binnenkort wel tussen onze Quintoppers.

Overzicht selectie Quintoppers