High Potential Pool

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan jong talent? Heb je een project waarbij extra capaciteit nodig is? Of kan je simpelweg iemand gebruiken die vol enthousiasme meewerkt en vol ambitie en potentie aan de slag kan? Dan kan de Quintop High Potential Pool uitkomst bieden.

Nieuwe inzichten

Een frisse blik van de nieuwe generatie HR-professionals op je organisatie en bedrijfsvoering kan veel toegevoegde waarde opleveren. Enthousiaste talenten met ambitie en pragmatische kwaliteiten zijn vaak moeilijk te vinden. Gelukkig staan de Quintop High Potentials te springen om jouw organisatie te voorzien van nieuwe inzichten en ideeën om jouw organisatie verder te helpen.

Flexibel inzetbaar op diverse rollen

De Quintop High Potentials hebben allemaal hun eigen achtergrond. Daarmee zijn ze flexibel inzetbaar binnen allerlei vakgebieden. Veelvoorkomende voorbeelden daarvan zijn project-, proces-, communicatie- en verandermanagement. De Quintop High Potentials zijn aanpakkers die dankzij kennis van best practices en verschillende tools garant staan voor hoge kwaliteit. Altijd brengen ze het team waarbij ze betrokken zijn in beweging. En dat helpt de organisatie verder. En dat alles tegen een scherp tarief.

Frisse energie met de zekerheid van een degelijk bedrijf erachter!

Ontwikkeling

Over training en begeleiding hoef je je als onze klant geen zorgen te maken. Deze elementen verzorgt Quintop zelf. In een tweejarig programma worden de Quintop High Potentials intensief gestimuleerd om hun professionele en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Hierdoor wordt een steile leercurve gerealiseerd die direct toepasbaar is in de praktijk. En daar plukt jouw organisatie de vruchten van.

Interesse?

Samenwerken met een Quintop High Potential betekent dat je iemand aan boord haalt die meedenkt vanuit de klant en bij wie ontzorgen centraal staat. Bovendien staan Quintop High Potentials bij een goede, wederzijdse klik met de opdrachtgever altijd vrij om over te stappen naar de desbetreffende organisatie.

Behoefte aan meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naar contact