HR-advies en -verbetering

Al meer dan 20 jaar helpt Quintop grote en kleine organisaties met veranderen en vernieuwen binnen het HR-werkveld. Klanten waarderen ons niet alleen vanwege onze inhoudelijke bijdrage, maar schakelen ons ook graag in wanneer er projectmanagement of implementatiekracht nodig is. Heb je advies of ondersteuning nodig bij een HR-vraagstuk of -project (HR Advisory) of juist bij het verbeteren van je HR-organisatie zélf (HR Change), neem dan gerust contact met ons op.

HR Advisory

Quintop heeft jarenlange ervaring met de vertaling van strategie naar effectief HR-beleid. Onze consultants adviseren niet alleen over uiteenlopende, inhoudelijke vraagstukken, maar denken ook met je mee over de implementatie van het HR-beleid binnen jouw organisatie. We zijn goed op de hoogte van HR-trends en -innovatie, zodat we voor onze klanten nieuwe ontwikkelingen op praktische wijze kunnen vertalen naar de praktijk.

HR Advisory

HR Change

Wil je een gedegen inzicht in de wijze waarop jouw HR-organisatie op dit moment functioneert? En wil je een significante prestatieverbetering of toename van de efficiency van HR realiseren? Dan is Quintop hiervoor de aangewezen partner. Quintop helpt HR om de verwachtingen van haar interne klanten te overtreffen. Onze werkwijze kenmerkt zich door een pragmatische en integrale aanpak. Hiermee helpen we jou en je team direct en concreet met impact.

HR Change