HR Management Consultant

Met wat voor uitdagende klussen ga jij je bezighouden?

Als HR Management Consultant help je onze klanten bij HR advies- en implementatieprojecten. Vaak in de rol van projectmanager of projectmedewerker zie je er op toe dat de gezamenlijk vastgestelde projectdoelen worden gerealiseerd. Door jouw kennis en kunde op het gebied van HR en organisatieverandering draag jij bij aan het succes van de klant en lever je topkwaliteit. Voor een overzicht van onze projecten kun je de projectenpagina bekijken.

Wat bieden wij?

Je kunt van ons innovatieve (inter)nationale projecten verwachten, vaak in de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook in de publieke sector. Wij bieden een informele, ambitieuze en professionele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Bij Quintop denken wij altijd aan het belang van de klant en/of de organisatie. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat onze mensen plezier ervaren in het werk. Uiteraard kun je van ons goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Functie eisen

Onze mensen zijn stuk voor stuk verschillend, maar hebben allen een passie voor het adviesvak. Dit zijn zaken die wij belangrijk vinden en ook zoeken in versterking van ons team. Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je beschikt over een groot inlevingsvermogen, bent een teamplayer en vindt integriteit vanzelfsprekend;
  • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Je hebt minimaal 3-7 jaar relevante werkervaring als consultant en/of projectmanager;
  • Zowel mondeling als schriftelijk heb je een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Naast projectmanagement en consultancy ervaring heb je kennis van HR, projectmanagementmethodieken en verandermanagement;
  • Je beschikt over actuele kennis van HR thema’s en HR trends en weet die te vertalen naar concrete HR oplossingen;
  • Je draagt zorg voor lange termijn relaties en beschikt dan ook over een relevant netwerk;
  • Je gaat pragmatisch en resultaatgericht te werk, je bent gedreven en als je werk aflevert is dit van topkwaliteit.

Geïnteresseerd?

Is jouw interesse gewekt en denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team? Neem dan contact op met Sylvie via 0682782916 of mail naar vacature@quintop.nl. En wie weet sta jij binnenkort wel tussen onze Quintoppers.

Overzicht selectie Quintoppers