HR zekerheid in onzekere tijden

Als gevolg van de Coronacrisis wordt een enorm beslag gelegd op de wendbaarheid en weerbaarheid van mens en organisatie. En daarmee ook op de capaciteit van medewerkers, die veelal op afstand met elkaar moeten samenwerken. We vergeten bijna dat ook normale werkzaamheden doorgang moeten vinden. Hoe kom je ongeschonden door deze onzekere tijden en hoe zorg je dat je organisatie ook na deze crisis de draad weer oppakt? We helpen je graag!

Ik heb behoefte aan extra capaciteit

  • Heb je extra capaciteit nodig om de Coronamaatregelen uit te voeren? Onze interim HR managers zijn direct inzetbaar.
  • Heb je projecten die wel doorgang moeten vinden, maar heb je er nu de mensen niet voor? Onze projectmanagers staan klaar om dit project voor jou te managen.
  • Sta je voor een onverwachte en uitdaging? Onze adviseurs zorgen samen met jou voor een werkbare oplossing en brengen jouw complexe project tot een goed einde.

Mijn projecten en programma’s moeten juist nu doorgang vinden

  • Vallen door Corona nu veel projecten en programma’s stil die eigenlijk wel door moeten gaan? Onze adviseurs helpen je om met een online start up om jouw project of programma gemakkelijk weer op te starten.
  • Heb je behoefte aan een online brainstorm over al jouw (complexe) programmamanagement vraagstukken? bel met een van onze consultants of projectmanagers.
  • Start je met een project of programma maar is fysiek met stakeholders bij elkaar komen niet mogelijk? Wij faciliteren online een project start up of maken met je samen een projectaanpak.
  • Is je HR organisatie niet klaar voor alle projecten die op jullie af komen? Benut deze periode om je te heroriënteren. Wij voeren een gratis Quick scan uit en helpen je met snelle oplossingen.

HR vraagstuk; zijn onze mensen en de organisatie voldoende wendbaar en weerbaar?

  • Heb je hulp nodig om jouw organisatie voor te bereiden op de fase na deze crisis? Onze adviseurs helpen hierbij en hebben ervaring met HR vraagstukken in diverse domeinen.
  • Heb je als organisatie hulp nodig bij je HR aanpak voor zowel de korte als lange termijn? Onze adviseurs staan klaar om je op diverse manieren te helpen.
  • Wil je je (HR) organisatie wendbaar maken, wij zijn experts in realiseren van agile (HR) werken.

Zie je je geconfronteerd met een mogelijke reorganisatie?

Wij zijn experts op reorganisatie gebied en kunnen je helpen met de opstart, maar ook met de begeleiding van elke stap in de reorganisatie. Onze ervaren projectmanagers hebben diverse reorganisatie trajecten met succes begeleid en kunnen snel jou helpen met een het opzetten van een reorganisatie. Ook sociale plannen hebben geen geheim voor ons. Wanneer je er een moet maken of de gesprekken moet opstarten met OR en/of vakbonden kunnen we je ondersteunen.

Heb je een vraag voor ons?