Junior HR Consultant

Ben jij die ambitieuze starter? Van nature nieuwsgierig, analytisch en vol passie over HR? Wellicht dat een traineeship bij Quintop dan iets voor jou is! Nu wil je natuurlijk weten hoe de functie van Junior HR Consultant eruitziet. Geen zorgen, we nemen je mee!

Junior HR Consultant

Passie. Analytisch. Uitdaging.

Onze trainees voeren vanaf het begin volwaardige advies- en implementatieopdrachten uit bij klanten.

Wat ga je doen?

Als Junior HR Consultant bij Quintop voer je vanaf het begin volwaardige advies- en implementatieopdrachten uit bij klanten. Je bent dan ook in staat om, zowel onder begeleiding als zelfstandig, opdrachten uit te voeren. Je hebt bijzondere interesse in HR, projectmanagement, agile werken en organisatieveranderingen. Je wordt een spin in het web en een belangrijk aanspreekpunt voor de opdrachtgever en levert werk af dat van topkwaliteit is.

Wat bieden we?

  • Persoonlijke ontwikkeling: je maakt deel uit van het Quintop High Potential Programma dat twee jaar duurt, waarbij je wordt begeleid door een mentor.
  • Kennis en ervaring: je neemt deel aan verschillende HR-projecten waarbij je je opgedane kennis direct in praktijk brengt. Dit zorgt ervoor dat je snel groeit en kan ontdekken wat voor jou binnen het HR-vakgebied het meest interessant is. Daarnaast organiseren we maandelijks interessante activiteiten zoals de Quintsessies.
  • Samen: kom je er alleen niet uit? Dan is er altijd wel een collega-Quintopper om je bij te staan. Plezier met elkaar en in het werk vinden we belangrijk. Daarom werken alle Quintop consultants elke vrijdag op ons kantoor in Utrecht en sluiten we de week gezamenlijk af met een borrel.

Pas jij bij ons?

Onze trainees zijn echte High Potentials. Deze junior consultants zijn jong, bruisen van energie en zijn bovenal erg talentvol. Jij bent de Management Consultant Trainee die we zoeken als je jezelf in het volgende herkent:

  • Je bent gepassioneerd in wat je doet en je handelt van nature proactief;
  • Je vindt het analyseren van vraagstukken en situaties om tot pragmatische oplossingen te komen uitdagend;
  • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving;
  • Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Engelse taal vloeiend;
  • Je beschikt over een afgeronde wo-opleiding Human Resource Studies, bedrijfskunde, economie, en/of communicatie met relevante nevenactiviteiten.

Geïnteresseerd?

Is jouw interesse gewekt en denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team? Mail dan je Engelstalige en Nederlandstalige CV met motivatie naar vacature@quintop.nl. Heb je nog vragen over de vacature, Neem dan contact op met Marlis Krooshof 0683537542. Wie weet sta jij binnenkort wel tussen onze Quintoppers.

Overzicht selectie Quintoppers