Aan het woord…

In februari dit jaar was het dan zover: afstuderen, yes! Maar wat nu? Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik altijd al interesse gehad in het consultancy vak. Met mijn bul op zak ging ik daarom opzoek naar een organisatie waarin ik mij verder kon ontwikkelen en waar ik de mogelijkheid zou hebben om bij diverse organisaties opdrachten te kunnen doen. Gelukkig mag ik dit al zes maanden bij Quintop elke dag beleven!

High Potential Programma

Als High Potential bij Quintop volg ik een uitdagend programma van twee jaar, waarin ik naast mijn projecten ook intensieve begeleiding krijg. Zo heb ik elke twee weken een persoonlijk ontwikkelgesprek met mijn mentor en volg ik zowel interne als externe trainingen met de andere High Potentials. In deze trainingen behandelen we uiteenlopende onderwerpen die met ons vakgebied te maken hebben. Voor een kersverse afgestudeerde starter als ik, is dit de beste leerschool die ik me had kunt wensen. Naast de groep High Potentials, heeft Quintop ook junior, medior en senior professionals in huis, die graag al hun kennis en ervaringen met ons willen delen. Door deze open cultuur binnen Quintop proberen we elkaar telkens een stukje verder te helpen, waardoor we beter in onze kracht staan om het optimale resultaat bij de klant te kunnen behalen. Naast hard werken voelt Quintop voor mij ook echt als thuiskomen. We komen één keer per maand een avond samen om kennis te delen, werken op vrijdagen vaak samen vanuit ons kantoor in Utrecht en we ondernemen informele activiteiten voor een beetje ontspanning. Zo gaan we in het voorjaar samen op wintersport!

Mijn opdracht

Momenteel ondersteun ik een grote Nederlandse multinational met een project dat zich richt op de datakwaliteit in het HR-systeem. Wat ik prettig vind aan de werkwijze van Quintop, is dat we samen met de klant voortdurend kijken op welke wijze we het beste resultaat kunnen behalen. Dit geeft mij telkens weer een lading met energie en dat maakt dat elke dag in mijn werk een nieuwe uitdaging is. Een uitdaging waarin ik de komende tijd nog veel meer mag leren en waarin ik trots onderdeel mag zijn van Quintop!