Marlis Krooshof

Afwisseling en Ontwikkeling

1 min leestijd

Marlis is nu ruim 6 ½ jaar in dienst van Quintop Management Consultants. Met haar achtergrond in de Arbeid en Organisatie psychologie heeft ze een fascinatie voor mens en werk.

Waar heb je je de afgelopen jaren allemaal mee bezig gehouden?

Ik heb via Quintop voor verschillende organisaties gewerkt, van grote corporates tot MKB in diverse rollen binnen change- & projectmanagement. Het werk is iedere keer afwisselend. Zo werk ik het ene moment aan een HR optimalisatie en vervolgens in de HR en change werkstroom van een reorganisatie.

Waar ben je het meest trots op?

Ik heb voor Quintop het High Potential Programma mogen ontwikkelen. Als psycholoog en coach vind ik ontwikkeling erg belangrijk en bij Quintop heb ik de kans gekregen dit ten volle te benutten door ontwikkelprogramma’s op te zetten. Dat het High Potential Programma nu al 5 jaar succesvol loopt, geeft mij enorm veel voldoening. Ook is de eerste lichting nu begonnen in het vervolgprogramma, waarin gefocust wordt op persoonlijk leiderschap. Ik vind het heel mooi dat er binnen Quintop een ‘leercultuur’ heerst, waar we samen werken aan persoonlijke en professionele groei.

Hoe zie je de toekomst?

Als ik nadenk over de toekomst dan hoop ik met ontwikkeling bezig te blijven, van organisaties en individuen. Voor organisaties in de vorm van opdrachten bij de klant en voor individuen door middel van coaching en training.