Nieuws

Get Ready

Reorganiseren met Annemarie van Gaal

Lexence en Quintop organiseren de eerste Get Ready bijeenkomst op donderdag 30 maart 2023 met als onderwerp Reorganiseren.

Let op: Dit event heeft al plaatsgevonden. Inschrijven is niet meer mogelijk

De oorlog in Oekraïne, de hoge energieprijzen en de inflatie, waardoor consumenten minder te besteden hebben; het zijn allemaal voorbeelden die impact hebben op het bedrijfsleven en een reorganisatie noodzakelijk kunnen maken. Maar hoe bereid je je daar als ondernemer en HR-specialist het beste op voor en wat komt hierbij kijken? Lexence en Quintop organiseren daarom de Get Ready bijeenkomst met een speciale gast: Ondernemer en televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal. Ze is ondernemingsexpert en heeft ervaring in talloze, internationale bedrijven. Zij weet als geen ander de huidige ontwikkelingen in kaart te brengen en haar visie te delen over reorganisaties.

Locatie: Lexence Kantoor
Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam

Programma
Inloop 16:00 – 16:30 uur
Programma 16:30 – 18:00 uur
Borrel 18:00 – 19:00 uur

Het event is in het Nederlands en aanmelden is verplicht. Dat kan door te klikken op de link hieronder. Neem bij vragen contact op met Tessa Stroomberg via tstroomberg@quintop.nl of +31 6 20 95 91 20

Wie is Annemarie van Gaal

Annemarie heeft als ondernemer diverse keren fors moeten reorganiseren en deelt graag op inspirerende wijze de do’s en don’ts. Hierna is er gelegenheid voor het stellen van vragen aan zowel Annemarie als de reorganisatiespecialisten van Lexence en Quintop.

Het event wordt afgesloten met een aangeklede borrel (inclusief hapjes) zodat je de kans krijgt om met andere HR-specialisten en ondernemers ervaringen uit te wisselen.

Over Lexence
Kleine teams, één Lexence

Wij zijn Lexence. Persoonlijk en ’to the point’. Met 180 kantoorgenoten voeren we een brede advocaten- en notarispraktijk op tien specifieke rechtsgebieden.

Wij combineren kennis van zaken met een zakelijke mentaliteit en geven ondernemingen snel een scherp antwoord tegen een helder tarief.

Kijk voor meer informatie op www.lexence.com

Over Quintop
Quintop HR Consultants is een onafhankelijk HR-consultancy bureau. Wij maken mensen en organisaties succesvoller door HR-transformaties te leveren met passie, kwaliteit en een hands-on mentaliteit. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze klanten door pragmatisch samen te werken. Quintop is de expert op het gebied van Digitale HR transformatie, HR-operating model en Organisatieontwikkeling. In 2022 zijn we door consultancy.nl nog uitgeroepen tot platina HR-adviesbureau van Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.quintop.nl

Let op: Dit event heeft al plaatsgevonden. Inschrijven is niet meer mogelijk

Vragen?