Liesbeth Houben

High Potential bij Quintop

Deze zomer was ik met de laatste loodjes bezig van mijn master aan de Copenhagen Business School. Na 2,5 jaar achter elkaar voor studie en stage op verschillende plekken in het buitenland te hebben gewoond, besloot ik terug te keren naar Nederland. Ik verwachtte dat ik hier een meer uitdagende en interessante baan zou vinden, en dat is zeker gelukt! Na met een aantal bedrijven gesproken te hebben kwam ik bij Quintop terecht. Wat mij meteen aansprak waren de mogelijkheden om met opdrachten bij grote, internationaal opererende, bedrijven aan de slag te gaan.

Start als High Potential

Na mijn sollicitatiegesprekken ben ik direct bij een grote klant gestart waar een nieuw HR-systeem wereldwijd wordt uitgerold. In mijn projectmanagement ondersteunende rol krijg ik veel mee van wat allemaal bij een dergelijk groot project komt kijken. Het is erg leerzaam om te zien hoe de verschillende aspecten als dataprivacy, contracten, risk analyses, IT en change management bij elkaar komen in de praktijk. En dat allemaal in een internationale omgeving! Voor mij de ideale combinatie voor een startersfunctie. Naast het werken bij de klant, biedt het High Potential programma regelmatig trainingen; aan persoonlijk ontwikkeling dus geen gebrek bij Quintop.

Kortom, het leuke van High Potential zijn vind ik de unieke kansen die geboden worden bij grote opdrachtgevers en daarbij de kleine en gezellige achterban bij Quintop!

Meer over Liesbeth