HR scans
HR Scans en analyse

HR analyses en scans

Snel zicht op zaken!

Quintop heeft een aantal succesvolle HR scans en (analyse-)tools. Voor onze opdrachtgevers gebruiken we deze vaak om snel zicht op zaken te krijgen. Een helder perspectief is het gevolg. We presenteren er graag een paar.

HR volwassenheid scan

Onze nieuw ontwikkelde online tool om snel de HR-volwassenheid van uw organisatie te beoordelen, is een succes. Bij het ontvangen van de resultaten krijg je een goed beeld van waar je staat met je HR-organisatie en waar je naartoe wilt (je ambities). Inclusief de nodige stappen om er te komen.

Quick Scan Arbeidsvoorwaarden

En een andere online tool die we onlangs hebben ontwikkeld, de Quick Scan Arbeidsvoorwaarden. Voor een ‘snelle’ maar uitgebreide kijk op de stand van zaken van de arbeidsvoorwaarden binnen uw organisatie. Is uw bedrijf klaar voor de volgende stap? Zijn medewerkers tevreden? Zijn verschillende voordelen van belang voor verschillende leeftijdsgroepen? Dat alles en meer zal glashelder zijn wanneer je de resultaten van onze quick scan ziet.

Pulse Checks

Benieuwd hoe je medewerkers ervoor staan? Wij verzorgen, maken en begeleiden snelle pulse checks. Zo krijg je zicht op hoe het gaat met je medewerkers, ook (of misschien juist) in deze tijd.

Vraag een scan aan voor jouw organisatie
Neem contact op met Wilco
Vragen?