Madelon Snel

HR Excellence scan

Herken je jezelf in de volgende vragen: Wat is de toegevoegde waarde van mijn HR organisatie? Hoe effectief werkt mijn HR organisatie op dit moment? Hoe kan ik de impact van mijn HR organisatie vergroten?

Gedegen inzicht in HR functie

Aan de moderne HR functie worden in toenemende mate hoge eisen gesteld. Hierdoor is het van groot belang dat jouw HR organisatie op een volwassen manier opereert en aansluit op de strategie en verwachtingen van de organisatie. Met onze HR Excellence scan biedt Quintop je de mogelijkheid om gedegen inzicht te krijgen in de wijze waarop uw HR organisatie op dit moment functioneert. Hierdoor is het mogelijk om een significante prestatieverbetering van jouw HR organisatie te realiseren.

De HR Excellence scan

De HR Excellence scan maakt in 1 oogopslag de huidige en gewenste volwassenheid van uw HR functie zichtbaar. Met de HR Excellence scan wordt door middel van verschillende onderzoeksmethoden (interviews, enquêtes etc.) de HR functie op vier dimensies getoetst:

  • Klanten & diensten
  • Processen & systeem
  • HR Performance management
  • Organisatie & efficiëntie

De resultaten op deze dimensies geven een score die het volwassenheidsniveau aangeeft zoals weergegeven in ons Quintop HR Maturity Model. Het resultaat: inzicht in de huidige en gewenste volwassenheid en de actuele knelpunten van uw HR functie. Daarnaast biedt de HR Excellence scan een concreet verbeterplan, dat we graag samen met jou implementeren.

Ruime ervaring in HR Optimalisatie

Quintop heeft ruime ervaring op het gebied van HR optimalisatie en kan je van dienst zijn bij het verbeteren van jouw HR functie in de volle breedte. De werkwijze van Quintop kenmerkt zich door een pragmatische en integrale aanpak. Hiermee helpen we je bij het daadwerkelijk realiseren van concrete impact.

Meer over Madelon