Sylvie van der Zanden

Inhousedag HR-consultancy

1 min leestijd

Ben jij geinteresseerd in HR-consultancy en -projectmanagement en ben je masterstudent of net afgestudeerd? Kom dan naar de inhousedag van Quintop!

Over Quintop

Quintop is in 2021 door Consultancy.nl uitgeroepen tot top 5 HR-consultancy-organisatie! Bij Quintop zijn we van nature nieuwsgierig, analytisch en vol passie over HR. We werken voor topklanten als ASML, ING, AkzoNobel, Bol.com, Heineken, FrieslandCampina en Shell. Onze specialismes omvatten HR-projectmanagement, change management, reorganisatieadvies, people analytics, arbeidsvoorwaardenadvies en HR- en agile transformaties.

Inhousedag

De Quintop Inhousedag zal plaatsvinden op 26 november 2021 van 13.00-17.30 uur op ons kantoor in Utrecht. Je komt van alles te weten over werken in de (HR-) consultancy, ons High Potential-programma en Quintop zelf. Daarnaast ga je aan de slag met een echte case van een van onze klanten en maak je kennis met onze consultants.

De case is gericht op meerdere aspecten van HR-consultancy, zodat je een goed beeld krijgt van wat werken bij Quintop inhoudt. In een groepje ga je de door de klant gepresenteerde case uitwerken, waarbij een van onze senior consultants je van bruikbare adviezen voorziet. Het werken aan de case is de ideale mogelijkheid om te ontdekken hoe jij met jouw skills en kennis het verschil kan maken in de HR-consultancy!

Uiteraard sluiten we de inhousedag geheel in stijl af met een borrel, waar je onder het genot van een hapje en drankje al je vragen kan stellen aan onze consultants en tevens kan proeven van de (informele) sfeer op kantoor.

Geinteresseerd? Leuk!

Meld je aan door je cv te mailen naar svdzanden@quintop.nl. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. We laten je uiterlijk dinsdag 16 november weten of je bent uitgenodigd voor onze inhousedag.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!