Remco van Es

Kennis maken met…

Sinds december werk ik bij Quintop als High Potential waarbij ik de ruimte krijg om mij op zowel persoonlijk als professioneel vlak volop te ontwikkelen.

Wat mij het meeste opvalt?

De energie en passie die binnen Quintop aanwezig is. Iedereen heeft een enorme drive om verwachtingen te overtreffen en het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast voelt de onderlinge betrokkenheid erg prettig. Als beginnend consultant is het fijn om te sparren en ervaringen te delen. En ondanks dat we verschillende opdrachtgevers hebben, zien we elkaar regelmatig tijdens de maandelijkse Quintopsessie, de trainingen van het High Potential programma of bij de vrijdagmiddagborrel. Bijzonder om te zien hoe snel je als Quintopper wordt opgenomen in het team.

Wat ik nu doe?

Op dit moment werk ik als projectmanagement ondersteuner bij een zakelijke dienstverlener waarbij een nieuw HR-systeem wereldwijd wordt geïmplementeerd. Precies waar ik naar op zoek was: een dynamische omgeving en inhoudelijk erg interessant vanwege de combinatie van HR en verandermanagement. Daarnaast leer ik onwijs veel over project- en programmamanagement, bijvoorbeeld hoe je ervoor zorgt alle verschillende landen een soepele transitie doormaken. Zelf heb ik een echte ‘spin in het web’ rol waarbij ik alle antennes continue uit heb staan. Elke dag is dan ook weer anders dus de komende tijd genoeg uitdaging voor mij!

Meer over Desiree