Ellen Visser

Kennis maken met…

Sinds 2 maanden werk ik bij Quintop management consultants. Quintop biedt mij professionele ontwikkeling, persoonlijke/zakelijke ondersteuning en plezier. Dat vind ik het unieke en leuke aan Quintop.

Wat mij het meest opvalt?

Quintop is voor mij een zakelijk thuishonk waar mensen binnen dezelfde niche elkaar kunnen aanvullen en inspireren. Ik vind het bijzonder dat een organisatie de juiste balans kan vinden tussen professionaliteit en een informele toegankelijke sfeer. Het valt mij ook op dat het een erg attente en betrokken organisatie is. Zowel op zakelijk als persoonlijk niveau. Daarnaast opereert Quintop binnen een werkveld waarin ik mij optimaal kan en wil ontwikkelen.

Wat ik nu doe?

In mijn eerste opdracht houd ik mij bezig met de implementatie van een personeel- en salarisadministratie applicatie voor een duurzaam investeringsfonds. Wij adviseren onze opdrachtgever vanaf het beginmoment, want het is een nieuw op te richten onderneming. Ik krijg daar veel energie van, omdat er een frisse start gemaakt wordt met een mooi gedachtengoed.  

Meer over Ellen