Kennis maken met…

Sinds het voorjaar van 2020 ben ik assiociate bij Quintop Management Consultants. Een bewuste keuze nu ik tien jaar als zelfstandig professional werk. Ik herken mezelf in de ambities van Quintop maar vooral ook in de mensen die samen tot de beste klantoplossingen willen komen.

Wat mij het meeste opvalt?

Bij Quintop vind je een mix van ervaren en startende medewerkers waardoor er mooie uitwisselingen plaatsvinden. Iedereen is bereid van elkaar te leren en elkaar te helpen om iets bijzonders neer te zetten. Het zijn de mensen waardoor ik, voor het eerst in tien jaar zelfstandig ondernemerschap, dacht: “Hier wil ik graag bij horen”.

Wat ik nu doe?

Voor een internationale bank leid ik een HR transformatie programma. Hierbij gaat het erom dat HR verder gedigitaliseerd wordt, HR data op éénduidige wijze kunnen worden ingezet voor business analytics en dat People Services worden geleverd vanuit de eigen wereldwijde shared services organisatie. Mooie stappen voor deze organisatie waarbij het verbeteren van de employee experience een belangrijke driver is. Het is een uitdagend programma in een complexe omgeving en juist daarom geweldig om te doen. Het past bij mij en bij mijn ervaring als consultant, project/programma manager of als interim manager/directeur.

Meer over Marja