Kennis maken met Vincent Mulder

Sinds april 2019 werk ik bij Quintop management consultants. Vanaf mijn eerste dag bij Quintop voelde ik meteen een persoonlijke en professionele sfeer.

Wat mij het meeste opvalt?

Ik heb gemerkt dat de consultants bij Quintop altijd bereid zijn om elkaar te helpen. Dit is fijn als je bijvoorbeeld ergens tegen aanloopt. Deze betrokkenheid om elkaar te ondersteunen, zie je dan ook terug bij de diverse opdrachtgevers. Quintoppers doen er alles aan om de opdracht, samen met de klant, zo goed mogelijk uit voeren en op die manier de verwachtingen van de opdrachtgever te overtreffen. Naast mijn opdracht is Quintop ook erg begaan met mijn ontwikkeling via het High Potential programma waar ik aan deelneem. Naast de trainingen die ik volg, heb ik samen met mijn mentor Ilse een persoonlijk plan opgesteld om mijzelf nog verder te ontwikkelen en te brainstormen wanneer er uitdagingen zijn binnen mijn opdracht. Dit zorgt ervoor dat ik mij heel snel ontwikkel, waardoor ik van meerwaarde kan zijn voor de opdrachtgevers.

Wat ik nu doe?

In mijn eerste opdracht heb ik mij verdiept in een arbeidsvoorwaarden traject waarin ik Peter van Delden, onze Quintop Associate, ondersteunde bij het harmoniseren van de arbeidsvoorwaarden. Het was erg leerzaam om bij een bedrijf een kijkje in de keuken te nemen en mij te verdiepen in een inhoudelijk HR-vraagstuk. Op dit moment werk ik als projectmanagement ondersteuner voor een internationale organisatie, waarbij ik help een tool te ontwikkelen welke data van projecten wereldwijd verzamelt. Een afwisselende opdracht waarin ik veel leer over de verschillende facetten van verandermanagement en dat maakt mijn werk heel erg leuk!