Quintoppers

Marja van den Tweel

Quintop benoemt nieuwe partner

Quintop heeft een nieuwe partner benoemd: Marja van den Tweel, die verder vorm gaat geven aan de groei van het bureau op het gebied van global business services en HR digitalisering en process outsourcing.

Van den Tweel brengt meer dan 20 jaar ervaring in human resources mee in de nieuwe rol. “Het is heel inspirerend om onderdeel te zijn van dit prachtige team en samen met de andere partners Quintop verder te laten groeien”, zegt ze over haar nieuwe uitdaging.

De stap naar partner wordt door Quintop en Van den Tweel omschreven als een “hele natuurlijke stap.” Al enkele jaren werken de twee intensief samen aan complexe klantvraagstukken en het uitbreiden van het internationale netwerk.

“Deze succesvolle samenwerking heeft nu, tot onze blijdschap, geleid tot haar toetreden”, aldus Wilco Bontenbal, die sinds 2008 partner is bij het HR-adviesbureau.

Zo heeft Van den Tweel onder meer grote en internationale HR-transformatietrajecten voor Quintop geleid. “Projecten die worden gedreven door de klantwens om het HR operating model te herzien, bijvoorbeeld door het vormen van shared services of door een outsourcingstraject. In alle gevallen is er een belangrijk digitaliseringcomponent, bijvoorbeeld door het gelijktijdig implementeren van een HR cloud-systeem en een casemanagement oplossing”, legt ze uit.

Erik Geerts, oprichter en managing director van Quintop: “Marja zet met haar internationale ervaring en trackrecord op het gebied van shared services, outsourcing en HR-digitalisering een belangrijke pijler van Quintop’s expertise neer. Daarnaast brengt zij een verdere versnelling van onze internationale groeiambities.”

Tot de klantenkring van het adviesbureau (ruim 50 adviseurs, young professionals en zelfstandigen) behoren multinationals als AkzoNobel, ASML, Friesland Campina, ING, Siemens, Shell en ZimmerBiomet.

Van den Tweel is al jaren actief in de complexe wereld van HR transformatie en voelt zich helemaal thuis in het vak. Na managementposities bij Randstad rolde zij via Randstad HR Solutions in de wereld van HR-outsourcing. Bij Philips was ze betrokken bij een van de grootste HR business process outsourcing-trajecten van ons land.

In 2010 zette zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap. In de rol van consultant, project- of interimmanager leidde zij het afgelopen decennium projecten bij onder meer PostNL, Unit4, AkzoNobel en ING.

Samenwerken met Marja?
Neem contact met haar op
Vragen?