Samenwerken met Quintop

interim-hr
< 1 min leestijd

De afgelopen 5 jaar maakte ik regelmatig als opdrachtgever gebruik van de expertise van Quintop. Wanneer ik als interim HR Manager ondersteuning zocht op het gebied van HRIS implementatie of bij meer algemeen projectmanagement werkte ik samen met een van de consultants van Quintop. Hierdoor hebben we al een heel fijne werkrelatie opgebouwd. In het voorjaar van 2021 belde een van de partners van Quintop met de vraag of ik beschikbaar was voor een opdracht bij een internationaal chemieconcern. De opdracht was op mijn lijf geschreven en de keuze was snel gemaakt. Sinds die tijd ben ik als zzp’er verbonden aan Quintop.

Inhoud van de opdracht

Voor een internationaal chemieconcern ben ik als Manager Performance verantwoordelijk voor de global implementation van het nieuwe performance management model. Een hele leuke opdracht die helemaal aansluit bij mijn achtergrond in Performance & Development.

Samenwerking met Quintop

In een dynamische omgeving samenwerken met een mooie mix van junior en senior professionals.

Wie is Inge?

Ik hou van dynamiek en duurzaamheid, zowel in mijn werk als zelfstandige als in mijn hobby’s. Onder de naam MotoLady werken mijn zus en ik samen om het elektrisch motorrijden te bevorderen. Daarnaast maken we als gezin regelmatig duikreizen binnen Europa.