Versnel je carriere met Quintop Master Programma
Quintoppers

Quintop Master Programma

Versnel je consultancy carriere

Bij Quintop helpen we je graag je volledige potentieel als consultant te bereiken. Ons nieuwe Quintop Master Programma ondersteunt (senior) consultants in hun continue ontwikkeling. Dit robuuste en uitgebreide programma richt zich op het verbeteren van je professionele expertise en het cultiveren van persoonlijke groei, consultancy- en leiderschapsvaardigheden. Versnel zo je carrière met ons Quintop Master Programma.

Versnel je carriere met Quintop Master Programma

Waarom kiezen voor het Quintop Master Programma?

  • Gestructureerde Groei: Profiteer van een duidelijk, herkenbaar kader met goed gedefinieerde ontwikkelingsverwachtingen.
  • Persoonlijk Leren: Duik in een dynamische leeromgeving met collaboratieve sessies, zelfstandige modules en individuele coaching.
  • Brede Ontwikkeling: Ontwikkel essentiële vaardigheden zoals geloofwaardigheid, intimiteit, betrouwbaarheid en wendbaarheid, zodat je een vertrouwde adviseur voor je klanten wordt.

Programma Hoogtepunten:

  • Uitgebreide Training: Neem deel aan jaarlijkse training 2-daagse sessies met opvolgende reflectie- en actieplannen.
  • Gerichte Componenten: Het programma is gebaseerd op diverse modellen van advisory excellence en per jaar staan 2 thema’s centraal. In 2024 richten we ons op het opbouwen van geloofwaardigheid en het bevorderen van nauwe klantrelaties.
  • Ondersteuning voor Loopbaanpaden: Stem je groei af op onze gedetailleerde loopbaanpaden, ondersteund door een breed scala aan certificeringen.

Sluit je aan bij Quintop en zet de volgende stap in je carrière als consultant. Ontdek hoe het Quintop Master Programma jou kan transformeren tot een meesterconsultant, klaar om aan de dynamische behoeften van onze klanten te voldoen.

Interesse? Solliciteer hier en begin vandaag nog aan je reis naar excellentie!

Vragen?