Amy Abarbanel

HR Consultant
  • Verbinder
  • Doortastend
  • Creatief
Amy Abarbanel heeft een een bachelor in Human Resource Management en een master in Strategie Advisering & Verandermanagement. Haar carrière begon als HR trainee bij Yacht, waar ze waardevolle ervaring opdeed bij Yacht Finance en Bayer. Vervolgens maakte ze de overstap naar Pharming Group NV. Hier werkte ze als Jr Project Manager en speelde een rol in het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid binnen de thema’s Compensation & Benefits, Learning & Development en Performance Management.

Hockey betekent voor mij niet alleen lekker in de buitenlucht sporten, maar ook veel gezelligheid en verbondenheid met een leuk team van fanatieke meiden. Hierdoor komt sport en sociaal perfect samen.

Amy is een verbinder. Haar creativiteit en conceptueel denkvermogen stellen haar in staat om complexe en abstracte onderwerpen tastbaar te maken. Ze krijgt energie van het bevorderen van samenwerkingen en gezamenlijk het identificeren en creëren van verbeteringen binnen een organisatie.

Quintop betekent voor mij

Quintop is voor mij een springplank waarmee ik naar mooie en interessante opdrachten kan springen om mijn learning curve stijl te houden. Tegelijkertijd biedt het een vangnet van kennis, ervaring, maar ook van gezelligheid en warmte waar je altijd op terug kan vallen.

Vragen?