Babette van de Wal

Senior HR Consultant
  • Analytisch en conceptueel sterk
  • Getting things done
  • Verbinder van mens en proces

Babette heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze behaalde een bachelor in Communicatiewetenschappen en een Master in Business Administratie met een specialisatie in Leadership & Management.

Experimenteer. Faal. Leer. Herhaal.

Via een financieel detacheerder begon Babette haar carrière bij de Rabobank als data analist voor de kapitaalrapportage. Na twee jaar maakte zij de overstap naar de afdeling Human Resources. Daar vervulde ze verschillende rollen. Ze begon als adviseur voor het executive kader en het toetsen van bestuurders en commissarissen. Daarna in de rol als HR-professional waar zij managers en hr business partners begeleidde in hr gerelateerde projecten, zoals reorganisatie, verbeteren van diversiteit en inclusie, verhogen van engagement en individuele casuïstiek. Vervolgens heeft zij als transformation consultant bijgedragen aan bank brede transformaties. Hierbij lag de focus op gedrag en cultuurverandering, met als doel de systemen en processen zo aan te passen dat het gedrag van managers en medewerkers mee veranderde. Het vervolg van haar carrière zet ze graag voort bij Quintop om met haar kennis en ervaring andere organisaties verder te helpen met HR en Change vraagstukken. Zij denkt graag mee vanaf de start en steekt haar handen uit de mouwen om het gewenste resultaat te bereiken.

Quintop betekent voor mij

Ik kijk ernaar uit om klanten in verschillende sectoren te ondersteunen in het behalen van strategische doelen door de mogelijkheden van HR zoveel mogelijk te benutten. Dat vanuit een uitvalbasis, waar we samen met professionals kunnen sparren, leren en experimenteren. Het werken met verschillende klanten past bij mijn ambitie om altijd te blijven leren. Bovendien kan ik door de diversiteit in opdrachten niet alleen mijn kennis verbreden, maar ook mijn netwerk. Ik geloof erin dat iedereen zijn eigen talenten heeft en ik werk graag samen om met elkaar te leren. Ik kijk uit naar alle nieuwe connecties die ik bij Quintop zal gaan maken.

Vragen?