Daniela Crivoi

Junior HR Consultant

Wie is Daniela?

Kwaliteitsgericht. Nieuwsgierig. Empathisch.

Daniela Crivoi  is een gedreven en kwaliteitsgerichte junior HR consultant. Ze heeft een achtergrond in Bedrijfskunde en Human Resource Management. Gedreven door een passie voor het oplossen van problemen en een fascinatie voor mensen en de zakelijke omgeving, besloot ze een carrière in Human Resources-consulting na te streven.

In haar vrije tijd houdt Daniela van lezen, schrijven en zingen. Twee thema’s waarin ze vooral geïnteresseerd is, zijn zelfontwikkeling en organisatiepsychologie.

“Een mens is nooit een voltooid project: er komt geen einde aan de lessen die we kunnen leren om betere professionals en betere mensen te zijn. Daarom ben ik constant op zoek naar kennis – in boeken, documentaires en gesprekken met mensen: op deze manier streef ik ernaar om beter te worden dan ik gisteren was, zodat ik de mensen om mij heen zo goed mogelijk van dienst kan zijn.”

Quintop betekent voor mij:

Een gastvrije community van professionals die elkaar steunen en uitdagen, maar ook een inspiratiebron die mijn visie op wat mogelijk is steeds verder uitbreidt.

Meer over het High Potential programma

Sparren met Daniela?

030 - 670 46 05