Inge Helderman

Senior HR Consultant
  • Positief
  • Nieuwsgierig
  • Praktisch

Inge is een vrolijke, enthousiaste en sportieve Senior Consultant. Met zowel een Master Human Resource Studies als een Executive Master of Business Administration op zak probeert ze altijd de balans te vinden tussen de bedrijfs- en medewerkers belangen. In haar optiek is dit essentieel bij het vertalen van de bedrijfsvisie naar HR-initiatieven om de prestaties, winstgevendheid, groei en medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid te verbeteren. Hiervoor heeft ze lange tijd als HR Manager gewerkt en al aan veel verschillende HR vraagstukken gewerkt. Met haar positieve mindset, hands-on mentaliteit en stressbestendigheid vliegt ze alle projecten aan en doet ze vol passie haar werk.

Naast werken brengt ze graag tijd door met haar gezin, vrienden of heerlijk op de racefiets Ze kan enorm genieten van een simpele boswandeling met het gezin, lekker uiteten met vrienden of flink zweten op de racefiets.

Hard trappen, soms afzien, maar vooral m’n hoofd leegmaken en van de natuur genieten is waarvan ik energie krijg waardoor ik de volgende werkdag vol goede moed tegemoet ga met alle uidagingen die daarbij komen kijken.

Quintop betekent voor mij

Uitdagende projecten met collega’s waar je altijd terecht kan met vragen of voor advies.

Vragen?