Joske Sanders

Senior HR Consultant
  • initiatiefnemer
  • Detail georiënteerd
  • Onderzoekend

Joske is een resultaatgerichte consultant die ervan geniet om een extra inspanning te leveren voor klanten. Ze zal dieper graven onder het oppervlak en toezicht houden op de volledige context waarin een vraag ontstaat.

Ze begon haar carrière in het beheer van tijdelijk personeel en specialiseerde zich later in internationale adviesdiensten voor loonadministratie. In de jaren voor haar toetreding tot Quintop werkte ze als HR-consultant voor verschillende organisaties in een breed scala van sectoren. Daar bouwde ze ervaring op in uiteenlopende rollen als loonadministratieconsultant, teamleider HR-operations, implementatieconsultant voor verschillende HR IT-systemen en als specialist in procesverbetering.

Haar opdrachten hebben één ding gemeen: organisaties helpen om processen efficiënter, soepeler en toekomstbestendig te maken. Joske geniet ervan om teams en professionals samen te brengen en af te stemmen op hun doelen en samenwerking.

Als ze haar gedachten wil verzetten, gaat Joske achter haar piano zitten om een paar stukken te spelen. De perfecte manier voor een directe mentale opfrisser!

Voor mij is Quintop

Voor mij is Quintop niet alleen werken voor, maar met de klant, zij aan zij. Dit leidt tot duurzame resultaten en goed uitgeruste organisaties, wat natuurlijk het ultieme doel is!

Vragen?