Katharina Schürmann

Junior Consultant

Wie is Katharina?

Optimistisch. Empathisch. Betrouwbaar.

Katharina kan worden omschreven als een optimistisch en empathisch persoon die nuchter en typisch Duits is als het gaat om gestructureerd en georganiseerd zijn. Ze vindt het leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan het leven van anderen en wil elke dag iets nieuws leren. Dankzij haar uitgebreide opleidingsachtergrond in HR, Verandermanagement en Leiderschap, en internationale werkervaringen in verschillende HR-functies, is ze in staat om als strategische partner het verschil te maken. Zij kan de juiste HR-initiatieven aan het bedrijf verbinden om de mensen te ondersteunen om zo een meerwaarde te creëren voor alle betrokkenen.

“Een van de dingen waar ik het meest van hou, is reizen, vooral naar de VS. Mensen van over de hele wereld ontmoeten en nieuwe culturen leren kennen, verbreedt mijn horizon en helpt me elke keer weer uit mijn comfortzone te stappen!”

Quintop betekent voor mij:

Onderdeel zijn van een geweldige familie met een brede HR-kennis, waar we elkaar in alles proberen te helpen en waar ze mij ondersteunen om zowel persoonlijk als professioneel te groeien

Meer over het High Potential programma

Sparren met Katharina?

030 - 670 46 05