Marlis Krooshof

Talent & Development Manager
  • Sociaal
  • Initiatiefrijk
  • Doorzetter

Marlis is Talent & Development Manager en Coach. Hierbij is luisteren en het stellen van de juiste vragen haar kracht en het behalen van resultaat haar drijfveer. Ontwikkeling is belangrijk voor haar. Zo heeft ze voor Quintop het High Potential Programma ontworpen, om hiermee persoonlijke en beroepsmatige groei te realiseren bij starters.

Daarnaast is ze gecertificeerd coach en doorlopen diverse High Potentials een coachtraject met haar. Met haar achtergrond in de Arbeid en Organisatie psychologie heeft ze een fascinatie voor mens en werk. Marlis weet met een analytische blik en betrokken aanpak resultaten te behalen en mensen te verbinden.

Uitkijkend over zee, met een kite in de lucht en een plank onder mijn voeten is voor mij ultiem geluk, zeker als de dag met vrienden en/of familie wordt afgesloten op het terras.

Quintop betekent voor mij

Een geweldige organisatie, waarin ik de kans krijg me te blijven ontwikkelen én ook veel plezier maak met mijn Quintop collega’s. Ik zal de reis naar Georgië bijvoorbeeld nooit meer vergeten!”

Vragen?