Melissa Hobby

Melissa Arbuthnott

Junior HR Consultant
  • Enthousiast
  • Mensgericht
  • Veerkrachtig

Melissa is gedreven, empathisch en georganiseerd, heeft zowel een Britse als Hongaarse nationaliteit en woont sinds 2018 in Nederland. Tijdens haar master ontdekte ze haar passie voor HR en sindsdien heeft ze zich volledig gericht op het menselijke aspect van het bedrijfsleven. Na haar ervaring in Talent Development bij een startup, ambieerde ze dynamische projectmatige uitdagingen, zoals HR consulting. In haar carrière kiest ze actief voor omgevingen die positief zijn, voldoening geven en continue kansen bieden voor ontwikkeling.

Het ondernemen van soloreizen heeft me een schat aan ervaringen opgeleverd: levenslange vriendschappen, een verbrede horizon, een diepe waardering voor diverse culturen, diepgaande persoonlijke groei en veel dierbare herinneringen. Inzichten die ik verwacht in de praktijk te brengen in zowel mijn persoonlijke als professionele leven.

Quintop betekent voor mij

Een organisatie die een warme en inclusieve omgeving koestert en iedereen uitnodigt om zichzelf te ontwikkelen. Quintop staat voor groei en innovatie en stimuleert ontwikkeling bij elke stap.

Vragen?