Tessa Stroomberg

Marketing & Communication Officer
  • Gestructureerd
  • Betrouwbaar
  • Organiseren

Tessa is een ervaren marketing en communicatie adviseur. Een harde werker, met oog voor detail. Ze heeft een proactieve instelling en werkt gestructureerd. Ze is direct, houdt van aanpakken en is loyaal; zowel aan haar collega’s als aan haar vrienden en familie. Ze is oprecht en houdt ervan om dingen te organiseren. Tot in de puntjes, tot vervelends toe soms, dat dan weer wel. Naast dat ze zich wekelijks bezighoudt met de positionering van Quintop, maakt ze in haar vrije tijd mensen mooi door haar en make-up te verzorgen voor feesten en partijen.

Ik geniet er enorm van als ik het zelfvertrouwen zie groeien wanneer ik iemands visagie en haar heb gedaan. Het grootste compliment wat ze mij kunnen geven is dat ze zich nog steeds zichzelf voelen maar dan nog mooier

Quintop betekent voor mij

Een nieuwe start! Quintop is voor mij een nieuwe omgeving waar ik de ruimte krijg om de marketing en communicatie in te richten voor het bedrijf. Dat vertrouwen is heel fijn en ik zal er alles aan doen om die opdracht te laten slagen.

Vragen?