Zithe Hobby 2

Zithe Kamesa

Junior HR Consultant
  • Toegewijd
  • Hardwerkend
  • Enthousiast

Zithe Kamesa komt uit Zuid-Afrika en is een enthousiast en beleefd persoon die uitdagingen met vasthoudendheid en creativiteit benadert. Bij het vinden van oplossingen hecht ze er waarde aan om een goede luisteraar te zijn en onderweg vragen te stellen. Zithe heeft een Master in International Management en een Bachelor of Commerce in zowel Business Management als Communicatie Management. Ze heeft ervaring binnen Change Management en bedrijfstransformatie. Zithe houdt ook enorm van reizen, koken, schilderen, tijd doorbrengen met vrienden en familie met een goede ‘braai’.

Ik hou van reizen omdat het je in staat stelt om de uiteinden van de wereld te verkennen en te ontdekken. In die ontdekkingstocht leer je kanten van jezelf kennen die nieuw, spannend maar ook de moeite waard zijn om het risico te nemen!

Quintop betekent voor mij

Een ruimdenkende en enthousiaste organisatie die investeert in zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling met hele goede ondersteuning van collega’s waardoor ik me meteen thuis voel.

Vragen?