Onze cultuur

Over Quintop

Sinds ons ontstaan in 1997 ligt onze kracht in onze mensen. Al meer dan 20 jaar bouwen we onze kennis uit op verschillende gebieden. Hierdoor beschikken wij over diepgaande expertise in o.a. HR, digital HR, agile werken en project- en programmamanagement. We werken in uiteenlopende sectoren waarin we de top van het Nederlandse bedrijfsleven bedienen met strategisch advies en implementatieprojecten.

Overzicht Quintoppers

Kernwaarden & cultuur

Klanten kiezen voor Quintop vanwege de proactieve no-nonsense aanpak. Goed is bij Quintop niet goed genoeg; wij willen voortdurend de verwachtingen van klanten overtreffen. Passie, pragmatisme en resultaatgerichtheid zijn daarbij de belangrijkste kernwaarden. We vinden onze open cultuur erg waardevol. Om dit te behouden stimuleren we onderling overleg, persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling. Onder andere in de maandelijkse Quintop sessies komen deze aspecten aan bod. Deze cultuur wordt verder versterkt door teambuilding en andere informele bijeenkomsten.

Quality Through Passion

Waardering

Onze mensen leveren kwaliteit en dat waarderen we. Daarom bieden wij je een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de beschikking over een leaseauto of OV businesscard, een laptop en telefoon zodat je de klant nog beter van dienst kan zijn. Daarnaast is er altijd aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Alle Quintop consultants werken als het goed is bij de opdrachtgever en zijn daarom vaak alleen op vrijdag op kantoor. De week sluiten we altijd af met een gezamenlijke borrel. En daarnaast, om onderling contact en kennisdeling te stimuleren, organiseren we maandelijks interessante activiteiten zoals de Quintsessie. 

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in een van onze vacatures komen we graag in contact. Jij bepaalt hoe we verder gaan; meer weten? Dan drinken we een kop koffie en vertellen we je meer. Liever direct doorpakken? Onderaan de pagina staan onze contactgegevens. We horen graag van je!

Neem contact met ons op!

Quintoppers over het werken bij Quintop: