People Analytics of HR Analytics op een tablet

Digitale HR Transformatie

Digitale transformaties: je kunt er niet omheen. De afgelopen jaren hebben de top 500 bedrijven veel digitale transformaties doorgemaakt, waarbij ze streven naar flexibiliteit, efficiëntie en innovatie. Binnen HR worden digitale transformaties ingezet om de ervaring van gebruikers en kandidaten te verbeteren, te standaardiseren en data-analytics te ontwikkelen.

Met ruim 25 jaar ervaring en kennis van de laatste trends, hebben we zicht op de (on)mogelijkheden van oplossingen en helpen we klanten met het maken van de juiste keuzes. Het selecteren van de juiste HR-oplossing is niet genoeg. We helpen jouw organisatie met het creëren van een transformatieplan, met de implementatie en de adoptie. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het (her)ontwerpen van end-to-end HR-processen, het optimaliseren van de datakwaliteit en het veranderen van de technologische architectuur en integraties tussen systemen.

Wat Quintop voor je kan doen

Als onafhankelijke HR-consultancy ondersteunen we organisaties bij de verschillende elementen van een HR-transformatie. Samen met onze klant leiden we de implementatie en de verandering. Wij denken vanuit jouw organisatie en de specifieke behoeften.

Quintop is daarnaast volledig systeem- en leveranciersonafhankelijk. Het doel voor ons is niet de aanschaf van een nieuw HR-systeem, maar het creëren van een gewenste HR-organisatie die optimaal wordt ondersteund door de juiste technologie en die de employee experience verbetert, bedrijfsprocessen vereenvoudigt en betere datagestuurde besluitvorming mogelijk maakt.

Meer weten? Neem contact op
Ilse helpt je graag verder
Vragen?