HR & Organisatie-inrichting

Quintop HR Consultants adviseert hoe de HR-functie te organiseren voor maximale toegevoegde waarde aan de business. Daarnaast zijn wij jouw partner om toekomstbestendige Shared, Outsourced of Global Business Services te implementeren.

Wat is een HR Operating model? Het HR Operating Model is de blauwdruk die vastlegt hoe jouw HR-functie is georganiseerd en hoe deze moet functioneren. Voor grote bedrijven is het gebruikelijk om ondersteunende functies te centraliseren in Global Business Services (GBS) of uit te besteden aan een Business Process Outsourcing (BPO) partner. Dit maakt processtandaardisatie, verbeterde servicekwaliteit en kostenbesparingen mogelijk.

two colleagues going through a presentation on the laptop

Wat Quintop voor je kan doen

Bij Quintop HR Consultants kun je erop vertrouwen dat we uitgebreide ervaring hebben in het ontwerpen en implementeren van effectieve modellen die de HR-efficiëntie van je organisatie optimaliseren en de Employee Experience verbeteren. Onze consultants begrijpen de complexiteit van een HR-transformatie en begeleiden je door het hele proces, van strategieontwikkeling tot implementatie. Met ons pragmatisme, onze betrokkenheid en toewijding staan we klaar om je te helpen om je HR Operating Model te transformeren en een succesvolle GBS- of BPO-journey te beginnen.

Wil je meer weten?
Neem contact met ons op. Marja helpt je graag verder
Vragen?