Onze rollen

We zijn een toegewijde en onafhankelijke HR-consultancy gespecialiseerd in het leveren van HR-transformatie met passie, kwaliteit en een hands-on mentaliteit. Naast expertise in verschillende HR gebieden, kunnen wij ook rollen vervullen waar behoefte aan is binnen jouw organisatie.

Business Consultant

Een Quintop consultant kan meerdere rollen op zich nemen, van adviseur tot project- of verandermanager. Wij zijn experts in HR, we zorgen voor inzicht door data-gedreven analyses én ons advies is uitvoerbaar.

Business Analist

Een Business Analist van Quintop kan erg breed ingezet worden, maar heeft expertise omtrent digitale HR-transformatie, HR-operating model & Global Business Services-transformatie (GBS), en business transformatie.

Project Management Ondersteuner

Project Management Ondersteuners van Quintop, ook wel project Management Officers genoemd, zijn ambitieuze en proactieve professionals die ervoor zorgen dat je project de deadline met succes haalt.

Project Manager

De Project Managers van Quintop leveren resultaat: ze managen projecten met passie, kwaliteit en een hands-on mentaliteit.

Programma Manager

Programma managers van Quintop zijn ervaren en pragmatisch die ervoor zorgen dat jouw HR traject bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelen.

Change & Communication Manager

Quintops Change & Communication Managers (ook wel bekend als verander- en communicatie managers) zijn echte leiders met ervaring in het begeleiden van organisatieveranderingen.

HR Subject Matter Expert

HR Subject Matter Experts van Quintop zijn je vertrouwde adviseurs in één of meerdere onderwerpen binnen HR.

Interim HR-manager

Interim HR Managers van Quintop zijn flexibele en betrouwbare professionals die zich snel kunnen aanpassen aan elke HR Manager rol.

Detachering

Onze gedetacheerde medewerkers staan klaar om organisaties te ondersteunen waar dat nodig is. Wij streven ernaar om de perfecte match te vinden tussen de vaardigheden van onze medewerkers en de behoeften van jouw project.

Proces Expert

Quintops Proces Experts (ook bekend als Proces Specialist of Proces Consultant) zijn analytische denkers met een trackrecord in HR-procesontwerp en -optimalisatie.

Op zoek naar ondersteuning op jouw project?
Erik helpt je graag verder
Erik Geerts 2023
Vragen?