Brainstorm session on a window

Programma Manager

Programmamanagers van Quintop zijn ervaren en pragmatisch die ervoor zorgen dat jouw HR traject bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelen.

Overzicht houden

Onze programmamanagers houden toezicht op alle onderdelen van meerdere onderling verbonden projecten die gezamenlijk bijdragen aan het HR-programma van je bedrijf. Hun belangrijkste verantwoordelijkheden zijn strategisch toezicht houden op meerdere HR-projecten binnen een programma, ervoor zorgen dat de individuele projecten op elkaar zijn afgestemd en bijdragen aan de algemene programmadoelstellingen, en de effectiviteit van het programma evalueren. Ze leiden, begeleiden en ondersteunen (jouw) projectmanagers bij het optimaliseren van de impact van HR-initiatieven.

Quintop’s programma managers

Bij Quintop staan programmamanagers bekend om hun visie en pragmatische aanpak. Ze coördineren moeiteloos de inspanningen binnen projecten, vergemakkelijken de samenwerking en zorgen ervoor dat de projecten bijdragen aan een organisatiedoel. Niets ontgaat hen – je kunt je doelstellingen gerust in hun handen leggen en er zeker van zijn dat ze werkelijkheid worden. En dat alles op tijd en binnen budget!

Een programmamanager van Quintop beschikt over de volgende competenties:

  • Programmamanagement: Met best practices en methodologieën voor programmamanagement tot hun beschikking, is Quintoppers in staat om voor elke situatie de juiste tools te selecteren.
  • Projectmanagement: Ze plannen, organiseren en beheren projecten van begin tot eind en zorgen ervoor dat ze op tijd worden afgerond, binnen het budget en volgens de vereiste kwaliteitsnormen.
  • Leiderschapsvaardigheden: Met hun leiderschapsvaardigheden motiveren, inspireren en coachen Quintoppers projectmanagers en anderen binnen het programma en zorgen ze ervoor dat de programmadoelen worden bereikt.
  • Strategisch denken: Quintoppers zijn strategische denkers; ze ontwikkelen en implementeren HR programma’s die aansluiten bij de algemene strategie en doelen van je organisatie.
  • Stakeholdermanagement: Quintoppers zijn goed in het communiceren en het opbouwen van relaties. Ze werken gemakkelijk samen met verschillende stakeholders en betrekken hen waar nodig.
  • Financieel management: Door hun pragmatische instelling zijn Quintoppers bedreven in het beheer van de financiën van programma’s. Ze kunnen programma’s ontwikkelen en beheren.
  • Risicobeheer: Quintoppers voorzien risico’s die de prestatie-indicatoren en deliverables van het programma kunnen beïnvloeden en ontwikkelen ze strategieën om deze risico’s te minimaliseren of te beperken.
  • Verandermanagement: Quintoppers kunnen veranderingen effectief managen, inclusief het vaststellen van potentiële risico’s en weerstand, het communiceren van veranderingen aan stakeholders en het ondersteunen van medewerkers bij het veranderingsproces dat inherent is aan het programma.
Ben je op zoek naar een Programmamanager voor jouw (HR) programma?
Laten we contact opnemen om te zien hoe Quintop jou kan helpen
Naar contactpagina
Vragen?