Business Consultant

Een Business Consultant geeft deskundig advies over het optimaliseren van strategie of beleid en over digitale of operationele vraagstukken.

Business Consultant

Onze consultants staan klaar om jouw onderneming te ondersteunen met praktische analyses of een strategisch advies. Denk bijvoorbeeld aan een scan op de effectiviteit van jouw HR-organisatie, het adviseren bij een nieuwe digitale oplossing, de begeleiding van een reorganisatie of het ontwikkelen van een nieuw HR Operating model. Een Quintop consultant kan meerdere rollen op zich nemen, van adviseur tot project- of verandermanager. Wij zijn experts in HR, we zorgen voor inzicht door data-gedreven analyses én ons advies is uitvoerbaar. Onze klanten vragen ons niet voor niets daarna meestal om het advies te implementeren.

Quintop’s Consultants

Consultants van Quintop hebben uitgebreide en up-to-date kennis van een effectieve en efficiënte HR-organisatie, processen, oplossingen en wettelijke voorschriften.  Ze staan erom bekend om efficiënt in het vraagstuk te duiken, scherpe analyses te maken om daarna zo snel mogelijk resultaat te kunnen leveren.

Quintop consultants beschikken over de volgende competenties:

  • De consultants zijn gepassioneerd in wat ze doen, ze handelen van nature proactief en denken klantgericht
  • Zij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel, integriteit is vanzelfsprekend
  • Het analyseren van vraagstukken om tot pragmatische oplossingen te komen is een uitdaging, ook in een complexe of dynamische omgeving
  • Ze hebben grote affiniteit met HR Transformatie en beschikken over de kennis, opleidingen en vaardigheden om tot succes te komen
  • Ze zijn in staat om, zelfstandig of onder begeleiding, opdrachten uit te voeren en topkwaliteit te leveren.
Ben je op zoek naar een HR consultant?
Neem dan contact met ons op! Onze Quintoppers spelen een belangrijke rol bij het succesvol uitvoeren van een HR vraagstuk.
Neem contact met ons op
Vragen?