Over ons

Als onafhankelijk adviesbureau helpt Quintop bedrijven succesvol organisatieveranderingen door te maken en hun dienstverlening te verbeteren. We werken in uiteenlopende sectoren waarin we de top van het Nederlandse bedrijfsleven bedienen met strategisch advies en implementatieprojecten.

Geschiedenis

In 1997 is Quintop opgericht met als doel: dé professionele management consultant te zijn voor organisaties bij het oplossen van verschillende organisatievraagstukken. Nu ruim 20 jaar later en veel ervaring rijker, kunnen we stellen dat Quintop die ambitie scherp vorm heeft gegeven en met veel expertise vooraanstaande organisaties helpt.

Geschiedenis

Quintoppers

Sinds de oprichting in 1997 ligt de kracht van Quintop in de mensen. Wat we gemeen hebben is de passie voor het adviesvak. Dit passen we toe vanuit expertise in HR. Iedereen vanuit zijn persoonlijke talenten. En allemaal staan we garant voor geleverde kwaliteit.

Onze Quintoppers

Quality Through Passion

De professionals bij Quintop zijn erop gebrand om succes te behalen. Niet zelden overtreffen we de verwachtingen van onze klanten. Pragmatisch samenwerken, gedrevenheid en professionaliteit zijn woorden die onze kernwaarden omschrijven. Dit alles valt samen in Quality Through Passion.

Quality Through Passion

Samenwerken met Quintop

Samenwerken met Quintop kan als klant, maar ook als ZZP’er. Altijd betekent samenwerken bij ons een partnership op basis van vertrouwen. Voor de lange termijn, omdat we geloven in duurzame relaties. Sinds 1997 is Quintop dan ook een onafhankelijke partner voor meer dan 50 organisaties en nog meer ZZP’ers.

Samenwerken met Quintop