Geschiedenis

Sinds onze oprichting in 1997 heeft Quintop zich ontwikkeld tot een succesvolle HR consultancy die een enorm diverse groep aan klanten heeft mogen helpen met hun HR vraagstuk. Onder het motto ‘Quality Through Passion’ zijn we uitgegroeid tot een toegewijde en onafhankelijke HR-consultancy die gespecialiseerd is in het leveren van HR-transformatie met passie, kwaliteit en een hands-on mentaliteit.

Van customer-care advies

In 1997 werd Quintop opgericht met een bescheiden vestiging in Gouda. Ons doel was duidelijk: uitgroeien tot dé professionele managementconsultant die organisaties helpt bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van organisatie. In eerste instantie lag de focus op vraagstukken met betrekking tot klantenservice. Ons klantenbestand groeide echter snel en ons team breidde zich uit, waardoor we ook gevraagd werden voor internationale vraagstukken op het gebied van HR. Met de toetreding van experts op dit gebied nam de kennis en ervaring van Quintop snel toe. Pragmatisch samenwerken is typerend voor Quintop en door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen, zijn we na al die jaren uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor uiteenlopende organsiaties. Met deze aanpak weten we vaak de verwachtingen te overtreffen en hebben we duurzame relaties opgebouwd met meer dan 50 organisaties en een groot aantal ZZP’ers.

Quintop's management team smiling to the camera

Naar meer dan 25 jaar expertise

In 2008 verhuisde Quintop naar Papendorp in Utrecht, waar we nog steeds gevestigd zijn. Dit is inmiddels de thuisbasis voor de uitgegroeide groep van ongeveer 30 trainees, (senior) HR-consultants en associates. Als onafhankelijk adviesbureau helpen we bedrijven met veel plezier bij succesvolle organisatieveranderingen en het verbeteren van hun dienstverlening. Na 25 jaar kunnen we met trots zeggen dat Quintop stevig in haar schoenen staat als expert op het gebied van HR. We blijven groeien en ons ontwikkelen, en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om organisaties te helpen hun doelen te bereiken. Samenwerken met Quintop betekent niet alleen een partnership op basis van vertrouwen, maar ook het aangaan van een duurzame relatie voor de lange termijn.

Benieuwd hoe Quintop jouw organisatie kan helpen?
Neem contact met Erik op en ontdek hoe we samen jouw HR-vraagstukken kunnen aanpakken
Erik Geerts 2023
Vragen?