25 jaar Quintop

In 1997 is Quintop opgericht met als doel dé professionele managementconsultant te zijn voor organisaties bij het oplossen van verschillende organisatievraagstukken. Nu 25 jaar later en veel ervaring rijker, kunnen we stellen dat Quintop die ambitie scherp vorm heeft gegeven en met veel HR-expertise vooraanstaande organisaties helpt.

Van customer care-advies...

De eerste vestiging van Quintop was in Gouda. Met een paar medewerkers werd er geadviseerd rondom met name customer care-vraagstukken. In korte tijd groeide het klantenbestand uit. Het aantal medewerkers was al snel gestegen. In de loop van de tijd werd Quintop ook gevraagd voor meer internationale vraagstukken op het gebied van HR. Onze kennis en ervaring nam snel toe, mede door toetreding van experts op dit gebied.

In 2008 is het kantoor verhuisd naar Papendorp in Utrecht. Dit is nog steeds een mooie centraal gelegen thuisbasis waar hard werken en plezier beleven met elkaar worden gecombineerd.

...naar HR-expert

Anno nu is Quintop gespecialiseerd in HR-projecten. Als onafhankelijk adviesbureau helpt Quintop bedrijven succesvol organisatieveranderingen door te maken en hun dienstverlening te verbeteren. Met meer dan 50 high potentials, consultants en associates helpen we een grote diversiteit aan klanten met hun HR-vraagstukken.

Quality Through Passion

Klantverwachtingen overtreffen

Onder het motto ‘Quality Through Passion’ is Quintop uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die meerdere klanten professioneel heeft helpen verbeteren en (re)organiseren. Van strategisch advies tot en met implementatietrajecten is Quintop een partij met pragmatische knowhow, die als vertrouwde partner uiteenlopende organisaties heeft bediend.

De kernwaarden passie, pragmatisme en resultaatgerichtheid hebben tot op de dag van vandaag voor mooie resultaten gezorgd. We streven dan ook altijd naar het beste. Met die instelling overtreffen we voortdurend de verwachtingen van verschillende klanten. Dat schept tevredenheid en langdurige relaties bij uiteenlopende klantprojecten.

Meer over onze projecten